Många designmärken tar fram välgörenhetskollektioner/plagg för att stödja det jordbävningsdrabbade Japan.

Tex har Gucci gjort ett välgörenhetsarmband och den konstnärlige London-baserade designern Simeon Farrar återlanserar sitt hypade ”Kate Mouse -tryck” för att stödja Japanska Röda korsets verksamhet.

Tidigare har hybriden mellan Musse pigg och supermodellen Kate Moss prytt tygpåsar som Simeon Farrar designat för det anrika engelska varuhuset Liberty. Denna gång trycks motivet på T-shirts.

Kate Mouse-tröjan hittar du hos Net-a-porter.com. Priset är cirka 510 kronor och då går 50% till välgörenhet.

Också det franska modehuset Chloé har designat en T-shirt för att stödja Japanska Röda korsets arbete med att rusta upp landet igen.

3 thoughts on “Kate Mouse!

 1. Ellali

  En heeelt annan fråga. Har du någon aning vad man ska satsa på när man ska välja vanliga glasögonbågar om man vill vara lite ”inne” ;). Tycker det är svårt, men måste bestämma mig snart. Vore tacksam för något ide.
  Kram!

  Reply
 2. Shatila

  Hej Ellali,

  Jag skulle besöka en optiker för lite rådgivning, tex har Specsavers egna glasögonstylister som kan hjälpa till. Personligen gillar jag plastbågar i svart , brunt eller röda med en lite avlång form. Allt är personligt och det bästa är att prova sig fram! Lycka till!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.