I år fyller Kenzo 40 år och detta firar man genom att ge ut boken Kenzo, ett portträtt av modehuset . Grundaren Kenzo Takada och den nya designern Antonia Marras har skapat en visuell dialog och boken är ett riktigt konstverk.

Boken innehåller bla pop up-bilder, mönsterark och massa intressant läsning av berömda författare, poeter och redaktörer från världens alla hörn.

Boken ges ut i två olika upplagor, en billig variant och en exklusiv med en medföljande väska.

Tyvärr säljs den varken på Bokus el Adlibris, men hoppas på att hitta den på någon av de stora varuhusen el på nätet.  Skriv gärna i kommentarsfältet om ni vet var man kan hitta denna bok!

3 thoughts on “Kenzo 40 år!

 1. Maria

  Hej.. en liten fråga, var på nätet kan du rekomendera för att beställa ett par Uggs?? brandos?? vill absolut ha ett par äkta och va tror du dom kan kosta? Tacksam för svar, nu när vinter´n kom så fort….

  Hälsn.
  Maria

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Maria,
  Jag vet att Brandos säljer och tror att de kostar mellan 2400-2700kr. Matilde i Sthlm säljer även samt Artiklar på Fleminggatan vid Fridhemsplan. Lycka till!

  Reply
 3. Maria

  Tack, tack… eftersom jag inte bor i stockholm så har jag nu beställt….. oh bara toklängtar till´s dom kommer…. oh bara de är äkta så är jag nöjd… Gillar inte kopior….

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.