Byredo Parfums lanserar den 7 april sin nya doft, La Tulipe och firar det med att öppna en temporär boutique i samarbete med St Martins Lane Hotel i London. La Tulipe Store huserar i hotellets Front Room.

När Byredo Parfums för första gången öppnar en självständig butik utomlands är det London och Philippe Starck-designade hotellet St Martins Lane som står som värdar. Ett minimalistiskt och sobert sagorum är platsen där parfymhusets nya doft, La Tulipe premiärvisas. Tillsammans med de nio andra parfymerna och doftljusen fyller Byredos karakteristiska dofter det ansedda hotellet i Londons Westend.

Den nya doften, La Tulipe har utvecklats av den världsomnämnde parfymören Jerome Epinette tillsammans med Byredos grundare Ben Gorham. Doften öppnar med rabarber, cyclamen och freesia. Hjärtat båstår av en naturlig tulpan och presenteras på en bas av ljusa träslag och vetiver.

La Tulipe Store är endast öppen mellan 7:e april och 31:a maj, så har du vägarna förbi så är både hotellet och utställningen värd en titt.

Min favorit bland Byredodofterna är Blanche men La Tulipe är en underbar vårdoft som även den kommer användas flitigt den närmaste tiden. I Stockholm hittar du Byredodofterna i deras webshop, egna butik på Mäster Samuelsgatan eller på NK.

 

5 thoughts on “La Tulipe by Byredo..

 1. Metrobloggen.se/meandmydays

  RIKTIGT härlig blogg, med fina foton! kikar in då och då men lämnar inte avtryck. Nu är det väll dags 🙂
  Har även en make up tävling på min sida som de vore roligt att du var med på!
  ha en bra dag!
  Linn

  Reply
 2. Linda

  Hej!

  Jag såg ett tidigare inlägg med bild på de otroligt snygga Bottega Veneta solglasögonen i pilotmodell.

  Vet du om dessa finns att köpa i Stockholm och isåfall var?! Tack för en fantastiskt inspirerande modeblogg!

  Reply
 3. Shatilla Holm Author

  Hej Linda,
  Jag skulle kolla i Bottega Venetas egen butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm! Kan tänka mig att det är enda stället där de säljs i Sverige! Lycka till!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.