Hur fina är inte dessa jeans från Cheap Monday? Lappade med söta blommor i olika färger. Priset är 600kr men dessa är även superenkla att göra själv om man vill piffa upp ett par gamla jeans. Jag gillar combon jeans med skinn och både Cheap Monday men även Acne har gjort snygga jeans med skinndetaljer i tidigare kollektioner.

Dessa känns väldigt våriga och söta, speciellt på ljusa jeans tycker jag! (Dock kommer jag ej ha tid eller ork att sätta mig framför symaskinen :).

Vad tycker ni förresten om mitt nya fina halsband? Ett långt hänge (man kan välja olika varianter på hänge) med mitt och mina gullungars namn på, jag är supernöjd! Vill ni kika närmare på det och mycket annat fins, finns det att köpa här!

5 thoughts on “Lappat & Klart!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 7 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.