Den här veckan har varit kaotiskt med massor av jobb och jobbrelaterade kvällsevent varenda kväll.. Stressigt men jätteroliga så inget man vill missa! Börja dock känna nu att jag längtar efter fredagsmyset imorgon med familjen :)!

Nedan bild är från tisdagkvällens Bindefeldt-tillställning för nya tv-kanalen TLC på  Emma från ELLE och mig. En trevlig tillställning med fantastisk mat, efterrätter och happenings!

(Klänning Greta, väska Givenchy, stövlar Ten Points)

Fotograf: Micael Engström

Jag tänkte passa på att tipsa er om en intressant modeutställning som snart startar. Lars Wallin firar 20 år som designer, och i samband med detta bjuder han in till en utställning av hans verk genom åren.

Under fyra månader, från den 7 maj till 18 september 2011, kan du ta del av utställningen ”Fashion Stories”, på Prins Eugens Waldemarsudde på Djurgården i Stockholm.

På utställningen visas  150 av Lars Wallins klänningar och skisser, samt en hel del scenkläder och accessoarer signerade denna modeskapare.

Den här utställningen vill jag gärna se, så det är lika bra att skriva in den i kalendern redan nu!

One thought on “Lars Wallins Modeutställning!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

åtta − 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.