Vi bestämde oss lite hastigt och lustigt för att sticka till landet i söndags då vädret skulle bli strålande i början på veckan, vilket var helt rätt beslut! Vi har badat, grillat och bara myst ute hela dagarna.

Igår eftermiddag kom vi tillbaka och jag begav mig direkt iväg till pressvisningen av The Big Pony Collection som Lóreal höll på F12.

Därefter tog vi en promenad bort till Fotografiska där Bindefeldt & Co bjöd in till modevisning av Lexington s/s 2011. Det var en trevlig tillställning, god mat och dryck och massor av folk. Kollektionen kändes starkare än tidigare kollektioner och det var några riktigt fina mönster på klänningar, tunikor och toppar. Mina favoriter är de fina bikinis och baddräkter som visades. 

Utanför F12 på väg till Lexington-visning iklädd klänning från See by Chloe, skor Christian Louboutin, jacka Twist n Tango, väska Balenciaga (+ en gigantiskt weekendbag från Ralph Lauren med pressmaterial)!

Snygg öppning på visningen av Vichy Andrén…

(Bild lånad av Finest.se)

Kristina Lindhe. Lexingtons VD & Creative Director kommer upp på scen och tackar…

Min exkollega och ELLE`s chefredaktör Hermine Coyet Ohlén var såklart på plats, sommarfräsch och glad! 

(Bild lånad av Finest.se)

Jag & Maria!

3 thoughts on “Lexingtonvisning på fotografiska….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.