Lindex har dumpat vår svenska supermodell Caroline Winberg mot den estniska supermodellen Carmen Kass. Det är förmodligen ett smart drag av Lindex då de har flera butiker i Baltium och planerar att expandera i Östeuropa.

Carmen har bland annat jobbat för modehus som Calvin Klein, Donna Karan och Chanel. Hon har även prytt omslaget på modetidningen Vogue i flertalet länder och blev för några år sedan utsedd till ”Model of the Year” av tidningen.

Jag tycker att delar av Lindex kollektioner har blivit bättre och bättre med åren och  nu gör de snygga, trendiga vardagsplagg och kan faktiskt ta upp kampen mot tex H&M, Gina Tricot, Topshop och Zara. Vår ex-supermodell Emma Wiklund har nog varit en viktig samarbetspartner för Lindex de senaste åren och kommit med en hel del bra råd när det gäller kollektionerna. Jag ser fram emot Lindex vårkollektionen och bilderna på snygga Carmen Kass!

 

Källa: Resume

Snygg byxdress i jeanstyg!

6 thoughts on “Lindex nya supermodell…

 1. Erica ung fru och tvåbarnsmamma

  Snyggt! Jag har vanligtvis nåt form av ogillande mot allt som luknar byxor med blöja under men den här dressen var mer än ok. Förövrigt tycker jag modellen liknar carolin rätt mycket…

  kram Erica

  erica.myshowroom.se

  Reply
 2. Essingerosen

  Jag hittade skorna! De finns hos Nieman Marcus (www.niemanmarcus.com). Lite väl dyra kanske men väl värda att sukta efter 🙂

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.