I natt landade vi på Arlanda igen, efter ca 2 timmars förseningar. Vi har haft två superhärliga dagar med shopping, god mat och bara mys, precis vad jag önskade innan vi åkte.

Som säkert flera av er har läst på Pernillas blogg har vi verkligen ätit, ätit och ätit…Så fort vi checkat in på The Cadogan Hotell  i Knighsbridge tog vi oss bort till Harvey Nichols som bara låg ett stenkast därifrån för för lunch högst upp på deras plan 5.  Vädret var underbart i torsdags och dessutom hade de en härlig terrass där man kunde sitta och njuta av sensommarsolen.

Efter lite mat i magen tog vi oss till The Selfridges för att ta en titt på The Shoe Gallery och jag måste säga att det var såå snyggt och genomtänkt. Över 5 000 par skor, 11 designers från Topshop till lyxiga Louboutain och Chanel, allt samlat under ett tak.

Snygga installationer hittades lite överallt….

Selfridges som varuhus är sååå snyggt.  Här hittar du allt och hela varuhuset är så snyggt och kreativt.  NK borde se och lära lite mer av hur Selfridges jobbar, vilka varumärken som ska finnas på ett stort varuhus  mm.  Hela varuhuset är väldigt smakfullt inrett och det finns restauranger och musik på varje våningsplan, gratis utställningar för alla besökare med nya ”up and coming” designers etc.

Efter några timmars shopping (el rättare sagt Pernillas sko-shoppande :)) så begav vi oss till The Berkeley Hotel för lite afternoontea med en touch av fashion! Mysigt och kanske mer en fröjd för ögat än en smakupplevelse då det var vääldigt söta kakor och dessutom saknade jag scones som oftas brukar serveras på Afternoontea…

Efter några timmars slappande på hotellet så var det dags att äta igen :)! Hotellet hjälpte oss att få bord på trendiga The Ivy och där åt och drack vi supergott!

Susanne och jag på The Ivy där vi åt en väldigt god middag! (Klänningen är min nya favvoklänning från Velour, bälte Hermes och klackar Louboutain)

Borta bra men hemma bäst :)! Idag har jag myst med barnen och Erik + hunnit med att springa Topploppet som gick över förväntan. Personbästa på 5 km :), så jag är mer än nöjd!

5 thoughts on “London-kärlek…..

  1. Anna

    Ni verkar ha haft 2 sköna dagar tillsammans, blev själv sugen på att fara till London nu! Selfridges låter jättespännande. Dit måste jag gå när jag kommer till London någon gång! Kramar

    Reply
  2. Anna

    Blev det någon fin shopping för dig? Har du några bra tips för shopping i Stockholm som jag inte får missa? Otroligt snygga kläder du hade på dig hela resan!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.