Redan nu svämmar hyllorna i butikerna över av julaskar av olika slag.  Lyxiga,vackra och härliga lådor med produkter för hud, hår och dofter.

Jag älskar att få eller att ge bort sådana här kit innehållande  mina favoritmärken!

Ett härligt kit med Clean-dofter! Detta kit innehåller dofterna Clean Original, Shower Fresh, Warm Cotton och Outdoor Shower Fresh.

YSL gör ett perfekt mascarakit med en volymgivande mascara som ger lösfranseffekt. I julasken medföljer även en Eye Make-up remover som också tar bort vattenfast mascara.

Smashbox gör härliga läppglans coh här hittade jag ett kit med  deras populära läppglans, Lip Enhancing Gloss.  6 olika färger, där  2 gloss  är i originalstorlek (6 ml/gloss) och 4 st lite mindre.

Ett lyxigt urval av makeup signerad Elisabeth Arden till läppar, kinder, ögon och naglar. En makeup palette med 10 ögonskuggor, 2 rouge och 1 Shimmer Powder. 2 läppennor, 2 ögonpennor, 3 läppstift, 1 Ceramide Mascara, 2 Lip Gloss, 1 nagellack Red Door Red, 3 makeup borstar, 5 ml Red Door EdP Replica..

Samtliga kit hittade jag hos KICKS.se

3 thoughts on “Lyxiga jullådor…

 1. Marie

  Åh det ser så lyxigt ut, jag älskar också alla fina julboxar!
  Tack för fina tips Shatilla.

  Ha en fin dag i kylan. Här i Skåne skiner solen och snön gnistrar så fint.
  Kram Marie

  Reply
 2. Lena

  Mm, nu vet jag vad som ska stå på min önskelista:)

  Jag vill passa på att tipsa de som har kläder på önskelistan, att http://www.casualwarberg.se just nu har 50% på alla damkläder. Där hittar man mitt favoritmärke, Jo Lou. Jag älskar deras klänningar och tunikor.
  Shatilla, vad tycker du om dem? Jag vet inte om de är lika stora i Stockholm som här på västkusten. Jag tycker deras tunikor får mig på gott humör och får mig att känna mig fin. När jag vaknar på fel sida tar jag på mig en klänning eller tunika från Jo Lou, lägger lite make up, och vips känns dagen mycket lättare.

  Tack för en bra blogg!

  Kram Lena

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 − sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.