En helg full med aktiviteter as usual, allt ifrån Loppis 1 års kalas på Café Opera, Hajv Fajv-träning och barnkalas. Tyvärr glömde jag min kamera, så jag kan tyvärr inte bjuda på några bilder från Loppi-kalaset.

Det var 300 barn på plats, ungefär lika många barnvagnar, det bjöds på cupcakes,ansiktsmålningar och ballonger. Pernilla uppträdde på scen och var grym som vanligt. Vilken live-pipa hon har, jag blir så grymt imponerad och stolt som en tupp varje gång man ser henne uppträda :)!

I helgen såg jag för första gången Per Gessles fru Åsa`s  egendesignade och snygga belysningskollektion som säljs exklusivt på Mio Möbler. Kollektionen heter Make Love Not War och priserna är från 995kr.

Jag tycker att snygga lampor är bland det svåraste som finns att hitta och bland det tråkigaste att köpa 🙂 , men denna tyckte jag var riktigt snygg!

Fler fina designsamarbeten kan hittas hos Rädda Barnens webshop,  En riktigt bra idé av Rädda Barnen att samla duktiga designers som tar fram produkter som säljs exklusivt i deras shop samtidigt som en del av pengarna går direkt till Rädda Barnens arbete för barns rättigheter runt om i världen.

Amelie Hegardt har gjort nedan illustration, med inslag av blödande bläck, gouache och pastell. Ursprungligen gjord för tidningen Habit och nu tryckt exklusivt för Rädda Barnen.

Priset på nedan illustration är 1295kr.

4 thoughts on “Make love not War

 1. Jeanna

  Jag ser här på din blogg att Du rekommenderar vissa ställen eller kedjor där man kan handla över nätet. Jag som älskar MQ och skulle för första gången kanske köpa någonting därifrån. Vad jag skulle önska då är att man skulle kunna köpa mot faktura men det alternativet verkade inte vara något alternativ och jag är lite skeptisk till hur säkert det verkligen är att knappa in mitt MasterCArd nummer på datorn.

  Mina jobbarkompisar sa att dom verkligen inte rekommenderade det – tänkte kolla med min bank imorgon vad dom säger.

  Reply
 2. shatilla

  Hej Jeanna,
  Börja med att kolla med din bank vad de rekommendera. Jag har flera gånger handlat via nätet både i svenska och internationella shoppar och då betalat med mitt kort. Kolla så att det finns kontaktuppgifter till webshoppen, speciellt om den är utländsk. Mot faktura innebär ofta en höjd avgift tyvärr!
  Lycka till!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.