Så snyggt, så genomtänkt och perfekt presenterat. Vem vill inte ha allt i Diors makeuplook i höst?

Jag önskar jag var grym på att måla ögon men sanningen är att jag är helt värdelös :), måste öve lite mer på det. Jag sminkar  mig inte så mycket till vardags och väldigt sällan med ögonskuggor så därför har det aldrig direkt prioriterats att lära sig ordentligt.

Kombinerat ögonskuggekit och lipgloss!

Något som jag älskar och använder mycket och ofta är nudefärgat/rosa läppstift. Dessa signerade Dior är väldigt snygga och finns i flera fina nyanser.

Spana in hela Diors höstlook i Diors egna diskar på NK och Åhlens City, det finns så mycket snyggt!

P.S Modehuset Christian Dior står fortfarande utan chefsdesigner, sedan John Galliano sparkades i våras. Trots detta visade det franska modehuset  upp en ny kollektion under couture-veckan i Paris. Det är första gången sedan 1996 som Christian Dior visar upp en kollektion som inte John Galliano synats i sömmarna. D.S

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.