På nätet florerar de första bilderna för Emporio Armani Underwear med Megan Fox. Denna 23-åring är verkligen en av världens snygganste kvinnor tycker jag. Visst ser hon  mycket äldre ut än sina 23 år? Vi kommer se henne som reklamansikte för både Emporio Armani Underwear och Armani Jeans under 2010 och hon ersätter Victoria Beckham som senast var frontfigur för underklädeskampanjen.

Fotograf: Mert Alas och Marcus Piggott

3 thoughts on “Megan Fox för Emporio Armani Underwear

 1. AK

  Hej!
  Rolig blogg du har! Blev kär i klockan från Marc Jacobs…
  Har funderingar ang jeans… Jag är en 35 årig 3 barns mamma som inte köpt kläder till mig själv på flera år, men nu tänkte jag köpa mig ett par jeans, men det finns ju hur många modeller som helst!!! Vad rekommenderar du? Dessutom har jag korta ben, tom l 30 är aningen för långa… Avvaktar och väntar med spänning på svar. /AK

  Reply
 2. Shatilla

  Hej AK,
  Kul att du gillar min blogg. Jag skulle rekommendera dig att gå in på JC el SOLO där de har ett stort utbud av jeansmärken och kan jeans. Prova dig fram och ta hjälp av kunnig personal. Jeanlängden hjälper oftast butikerna till med, så att den blir rätt. Lycka till!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.