Mexx ger sig in i den svenska skobranschen och lanserar sin första skokollektion i Sverige lagom till sommaren 2011. Mexx skor kommer att, precis som klädlinjerna, ligga på en mellanprisnivå och tillverkningen sker till största del i Portugal men även i Kina och Indien. Till en början kommer Mexx erbjuda skor till dam och herr och så småningom även till barn.

Ovan två modeller gillar jag jättemycket, supersnygga vardagsskor! Skorna kommer att säljas i utvalda butiker runt om i Sverige.

6 thoughts on “Mexx tar kliv framåt!

 1. Marie

  Supersnygga! kul, gillade också de två översta bäst.
  Tack för tips!
  En liten fråga, vilken är din favoritfärg på nagellack nu på sommaren? Vet att det var lite jordfärgat tidigare men nu har du kanske ändrat dig. Jag köpte ett riktigt knalligt rosa av OPI nyligen och det är rätt snyggt men är tacksam för andra tips…

  Stor kram Marie

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Marie,

  Nu på sommaren älskar jag knalliga färger på naglarna. Min favorit är fuschiarosa men även oranga naglar är snyggt tycker jag!

  Reply
 3. Jaana

  ÅH, vad kul att MEXX börjar med skor. Har mycket av deras kläder – väldigt bra kläder att ha på jobbet – så skor till blir ju perfekt!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.