Vi har haft en fantastisk härlig midsommar ute i skärgården. Sol, blå himmel och 25gr varmt!

Vi började dagen med sillunch och jordgubbar.

Därefter begav sig hela gänget mot ”ladan” där midsommarstången skulle resas, det skulle dansas och tävlas i säckhoppning.

Denzel, jag, Oliver och Lisa i full action runt midsommarstången! Dagens outfit blev topp ifrån Wera, puderrosa shorts från Zara och flipflops från YSL.

Vi firade midsommar här även förra året så man kände igen en hel del människor i år Ett stort glatt gäng unga som gamla människor!

Vi var totalt 16 vuxna och 14 barn så det var full rulle hela dagen. Vi hann med tennistunering, fotboll, hopp i studsmattan och barnen badade i i poolen!

Våra vänner N & P har ett helt underbart ställe och då de själva har 4 barn, så det finns massor av aktiviteter för barnen att sysselsätta sig med och vi var utomhus i stort sett hela dagen, jätteskönt!

Keyla springer runt och myser!

 

 

 

 

3 thoughts on “Midsommar i skärgården…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

19 − tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.