Naturkind är ett familjeföretag från Österrike och deras vision är att tillverka barnvagnar fria från miljöfarliga ämnen, varav bebisen/barnet kommer i direktkontakt med naturliga material av högsta kvalitet.

Barnvagnarna är tillverkade av naturliga material, bland annat ekologisk bomull. Nedanför kan du se ett urval av sittvagnar och kombivagnar samt barnvagnstillbehör – mjuklift, regnskydd, skötväska o parasoll. Det går även att designa sin egen färgkombination på sin barnvagn och även mjuklift, skötväska och parasoll. En barnvagn med hänsyn till både barn och miljön.

 

Det finns flera fina färgkombinationer att välja mellan och vagnarna säljs i Sverige via Petitpure.se. Priserna är från 7 299kr. Naturkind har även en egen hemsida där du hittar hela sortimentet – Naturkind.at

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

åtta − fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.