Dagen började underbart med vår i luften och en skön promenad i solen ner till Acne-butiken för att inhandla ett par nya Hex Lena. Mina absoluta favoritjeans som börjar bli lite väääl slitna på vissa ställen.

Jag mötte även upp Denise för en catch up och fika på Alberts & Jacks. De har de godaste och nyttigaste luncherna i stan, gott kaffe, nyttigt bröd och hälsosamma juicer!


Anna bad om en bild på mina solglasögon, självklart ska ni få se dem! Här kommer dem:

Mörkbruna plastbågar från Gucci. Inköpta för flera år sedan.

Pilotbågar från Tom Ford. Inköpta 2008 om jag ej minns fel.

Idag har det hunnits med BVC-besök, bloggmöte och dagishämtning. Denzel och jag hade bestämt oss för att gå och köpa tårta för att fira att Keyla fyller 8 månader, dock kunde eftermiddagen slutat bättre för när vi väl kommer hem (efter att ha handlat och med två trötta barn sätter jag nycklarna i låset och till min fasa upptäcker att överlåset/haspen som man drar över på natten har lyckats fällas ut så att dörren ej går att öppna)!!! Paaaanik och lätt stressad börjar jag ringa runt och inser att jag ej komma fixa detta utan en låssmeds hjälp. En timme senare, 700kr fattigare och en Denzel som somnat med huvudet på snowracern utanför dörren kommer vi in…….trötta, hungriga och lätt irriterade…..


Tur att det blir en ny dag….och nya krafter :)!

 

 

 

4 thoughts on “Min dag…

 1. Anna

  TACK snälla Shatilla…liknar mina Gucci (inköpa i Edinburg för flera år sen också) men dina var nog lite större (snyggare). Har ett par pilot också, från Tiger of Sweden. Senaste inköpet i år är från Max Mara. Kul med brillor – så nu vill vi ha sol så vi kan använda dem också!

  Kram

  Reply
 2. Emma

  Åhh vilken eftermiddag, förstår att du måste blivit galen! Dina Gucci är superfina, måste kolla om det finns något liknande i vårens kollektion..

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.