Idag startar jag dagen med en Kerastase salongsbehandling på Salong Tid. Jag har gjort en liknande behandling tidigare och det är som en ansiktsbehandling fast för håret som görs på speciella salonger som har sk Kerastase Lounger. En underbar behandlig och en härligt miljö som verkligen gör att man stressar ner.

Veckan har varit intensiv så det här är precis vad jag behöver. Jag bokade in detta precis efter jul och jag gillar att ha salongsbehandlingar inbokade och få längta till! Jag passade samtidigt på att boka in tid för att styla håret för kvällen! En perfekt start på en härlig fredag!

I eftermiddag blir det möte hos en framtida samarbetspartner som ni kommer få se mycket av här på Pernillas Värld och ikväll blir det fest och glamour på ELLE-galan.

Jag lovar att dokumentera kvällen så gott jag kan och återkommer med bilder i helgen, önskar er alla en trevlig fredag & en underbar helg!

 

Kerastase Lounge

Miljön på Salong Tid, visst ser det härligt ut?

Kvällens party!

4 thoughts on “Min Fredag…

  1. Smilla

    Härligt!! ser fram emot bilder. Du visar mycker inspirerande bilder kul kul, kan ”nästan” känna våren närma sig eller hur..ha ha Ha de gött S

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sjutton + 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.