(Topp och kjol från Mayla)

Fredagens middag på Berns var supertrevlig och väldigt god! Massor av smårätter, vin och trevligt sällskap!

I lördags besökte vi Zinnemax 5D i Kista Galleria då det var premiär för den första 5D-biografen i Sverige. Du överraskas av olika effekter så som 5D-stolar som rör sig i olika dimensioner, vindpustar, vattenstänk, rök, doft, ljuseffekter mm. Denzel tyckte det var superhäftigt och en cool upplevelse.

Tyvärr var Keyla för liten för att få följa med in då det är 4 års gräns så hon och jag lekte i Kids Courten. När filmen var klar var tanken att man skulle bjudas på mat och dryckt men tyvärr var nästan all mat slut då. Det som fanns kvar var lite rester av några  taffliga pastasallader…

Inte så lyckat PR-event av Skugge & Co denna gång tyvärr, för lite mat & dryck när det är ett barnevent runt lunch känns sådär…

Vi hann även med en tur ut till mysiga Rosenhill på Ekerö för att för 3:e helgen i rad göra Äppelmust av våra äpplen från trädgården. Vi har så många äppelträd och äpplen just nu att det är svårt att veta vad man ska göra av all frukt. Det är synd att slänga så när vi fick tipset om detta ställe så åkte vi ut och testade. Nu har vi nästan gjort 50 liter äppelmust som vi fryst in!!

Det är galet gott, innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel utan är både ekologiskt & närproducerat :)!

Jag skulle vilja skaffa mig en egen Magimix Duo XL Råsaftcentrifug så att man kan göra egen juice hemma!

2 thoughts on “Min helg i bilder…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.