Igårkväll stod två roliga event på agendan. Jag bjöd med min väninna Charlotta som sällskap och vi började kvällen hos Olivera som bjudit in hela mediabranschen kändes det som i hennes fina lokaler på Nybrogatan! Det minglades, bjöds på god mat och dryck och ville man kunde man även shoppa både klänningar och klockor på plats! Fashionguide medverkade i goodiebagen i samarbete med  Twist & Tango där vi erbjöd Oliveras gäster en exklusiv rabatt när man shoppar i deras webshop!

Alla gäster bjöds på en välfylld goodiebag som innehöll modemagasin, skönhetscremer, rabatterbjudande mm.

Därefter begav vi oss till Slottet och Livrustkammaren där invigningen av Kunglig Vintage ägde rum. Utställningen börjar idag och pågår till våren 2012 så är du intresserad av vintage och mode kan jag verkligen rekommendera att se den. Flera vackra klänningar från 60 och 70-talet, uppsydda av NK Franska Skrädderi och Märtaskolan och som tillhört flera kungligheter.

Flera av plaggen skulle funka lika bra idag…

Charlotta i topp från Zara och väska Marc by Marc


Jag älskar dessa ordspråk som hängde lite överallt i lokalen:

Såååå sant!

Kvällen avslutades med en underbart god middag på Pontus by the Sea!

2 thoughts on “Mingel på stan och Kunglig vintage!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sjutton + 10 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.