I veckan som gått hann vi sticka iväg till Paris i två dagar för lite minisemester och en break från vardagen som just nu rullar på i ett fasligt tempo :)!

Har du tidigare inte varit i Paris eller snart är på väg dit kommer här några tips på bra, centralt hotell och bra restauranger och shopping!

Vi har bott & sovit väldigt gott på Hotel du Louvre, ätit goda middagar på bla restaurangerna KONG, Bofinger och La Fontaine de Mars som alla var restauranger som vi blivit tipsade av vänner att besöka!

Grymt trevlig kväll på coola KONG!

20111209-215531.jpg

20111209-215612.jpg

Julstämningen var på topp inne på Lafayette!

På dagarna strosade vi runt i denna vacka stad och tittade på alla vackra byggnader och vi besökte bla butiker såsom Sephora, Colette och Lafayette samt en rad små franska vintagebutiker.

Tyvärr är vintagebutikerna i Paris väldigt dyrt men man kan hitta så mycket fina haute coutureplagg coh fina designväskor. Jag drömde mig bort bland fina Balenciagaväskor, Chanelväskor och Hermessmycken och accessoarer…

20111209-215718.jpg

Bästa sällskapet var med på resan – Adriano, Stefan, Viktoria & Malin och självklart även min Erik som inte syns på nedan bild!

20111209-223323.jpg

Är ni nyfikna och vill ni se vad jag shoppade på resan?

6 thoughts on “Minisemester i Paris!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − fjorton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.