Miss Butterfly Earcuff är det senaste tillskottet i Efva Attlings serie ”Miss Butterfly”, döpt efter en av de första låtarna hon skrev i början av sin musikkarriär. Öronsmycket, som är ett öronclip i silver, kommer att släppas i ett begränsat antal om 25 stycken. Släppet kommer att ske under juli månad och enbart på webbshoppen, www.efvaattling.com. Miss Butterfly Earcuff kommer att kosta 690 kr/st.

4 thoughts on “Miss Butterfly

  1. Style Encounters

    Style Encounters, ett nytt koncept baserat I London där läsare kan köpa saker som kanske inte går att få tag på I Sverige, kläder, smycken och inspiration. Just nu i uppstartningsfasen men mycket på gång! Exempel på vad som kommer finnas är billiga Levi’s shorts, populära halsband med patronhylsor och mycket mer!

    http://style-encounters.blogspot.com/

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.