En av vårens stora trender 2010 är mjukisbyxan. Den gör comeback igen och till våren är dem snyggast att styla till en tight topp, mc-jacka och höga klackar. Våga gärna mixa olika material som spets och skinn. Trenden har vi kunnat se hos bla Alexander Wang, Rag and Bone och Yigal Azrouë, i  i både herr- och damkollektioner.

Vad tror ni, kommer ni anamma denna trend? Jag älskar att hasa runt i mysbyxor hemma och kan tänka mig att uppdatera mina hemmabyxor till ett par snyggare och mer representativa om man får oväntat besök, men jag tror att jag skippar trenden som jobboutfit och på kommande affärsmöten.

2 thoughts on “Mjukisbyxan – Årets trend 2010?

  1. cecilia andersson

    Vill passa på att tipsa om en ny så kallad ”gratissida” där man kan få gratisskor genom att besöka hemsidor och logga in! Det är en jättebra gratissida eftersom man varje dag får två poäng bara genom att logga in och besöka en daglig hemsida, det går jättefort och är helt gratis! Poängen kan man sedan byta mot presentkort till exempelvis Din sko, Bianco eller Nilson eller Stadium Gå in på länken och få 50 poäng direkt! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=16958

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

nio + 20 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.