På tisdag drar Stockholm Furniture Fair igång och from lördag kan även allmänheten ta sig en titt och  få inspiration inför årets möbelköp.

Inredning och mode går ofta hand i hand och följer varandras trender. Ett exempel är tex svenska ACNE som lanserade deras första möbler inför hela den internationella pressen i Paris för några veckor sedan. Johnny Johansson är inte bara ett kläddesigner-geni utan en riktigt duktig möbeldesigner!

Det som skiljer årets mässa mot tidigare är att det kommer vara fler internationella modedesigners som visar snygg inredning och inspiration. Bla en av mina favoriter – Paul Smith som kommer vara mässans hedersgäst. Jag älskar ”hans” ränder! Vad tycker ni om nedan fåtölj?

Design av Paul Smith.

 

Varför inte skriva med stil? Snygga pennor i färgglada ränder!

2 thoughts on “Mode och design

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

11 + nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.