Just nu är jag helt inne på puderrosa plagg, snyggt i vårsolen..därför skulle gärna denna lilla sak få flytta in i min garderob. Finns på Monkis hemsida men har inte ännu sett den i butik...

 

Monki, finns i butik from april.

MiuMiu

Höga klackar är alltid snyggt och ett självklart val, men det är inte alltid de är bekväma. En kilklack som denna från Miu Miu är bekväm och snygg och jag skulle gärna inskaffa den till sommaren. Har ett par gamla beiga från Prada som jag köpte på NS-rean förrförra sommaren som jag tror att jag ska damma av, det enda är att jag har för mig att kilklacken är ganska smal…..hmmm….

Vilka klackar trivs ni bäst i?

Lanvin

En ljus väska känns alltid kul till vår & sommar. Jag gillar den här och tycker den har fina detaljer. Dessutom kan den bäras snett över axeln vilket är en fördel då man oftas har händerna fulla :)!

Denna vita dyrgrip kommer ifrån Lanvin och kan säljs hos Netaporter.

One thought on “Naturligt…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.