I dagarna börjar det franska märket NUXE säljas via Apoteket AB. Jag har använt NUXE i flera år och har flera favoriter i märket, bla solpudret, cellulitcremen, handcremen och den magiska kroppsoljan.

Alla produkter från NUXE är dermatologiska bevisat effektiva och säkra och formulan ett koncentrat av exklusiva botaniska ingredienser. Produkterna innehåller i genomsnitt 80% ingredienser av naturligt ursprung. Med naturligt ursprung menas botaniska extrakt men det är också alla ingredienser av vegetabiliskt, mineralt, animaliskt (här i ingår endast honung) och marint (alger) ursprung liksom vatten.

Produkterna innehåller inga mineraloljor utan istället vegetabiliska oljor. De är inte portilltäppande och de flesta produkterna är parabenfria.

2 thoughts on “Nuxe till Apoteket

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.