Efter mitt inlägg i söndags om Brazilian blowout har jag fått massor av tips, både här i bloggen och via Facebook.

I tisdags lyckades jag få en tid hos Blacknuss Hair`n Care på Grev Turegatan som gör denna hypade behandling.  Den tar ca 90 min att göra och behandlingen är helt naturlig och innehåller inga konstiga tillsatser eller medel.  Det är en protein/keratin behandling som ger glans, tar bort frissighet och dämpar volymen i håret.

Behandlingen håller i ca 12 veckor och passar på allt ifrån afrohår till trassliga, frissiga skandinaviska hår, korta som långa. Dock kan jag tillägga att behandlingen biter bäst på skadat hår (färgat, tonat etc) och därför var jag väldigt osäker på hur detta skulle bita på mitt hår då jag ej gjort någon behandling på flera år.

Så här såg mitt hår ut när jag kom till salongen. Frissigt,  ganska ostyrligt och väldigt torrt.

Efter Brazilian Blowoutbehandlingen, 90 minuter senare. Blankt, mindre volym och väldigt rakt efter föning och genomgång av plattång! Det kändes dessutom som att håret hade fått en speciell kvalité på håret.

Det känns helt overkligt att ha fått ner så mycket volym i håret. Jag är övertygad om att jag kommer ha mitt hår mer utsläppt nu än tidigare.

Så här ser håret ut när jag bara lufttorkar det efter tvätt och inte fönar el plattar det. Det är sååå mycket  mer lätthanterligt! (Topp från Mayla)

De salonger som utför denna behandling säljer även produktkitet om 6 produkter som är bra att använda under de 12 veckor som behandlingen håller för att bibehålla effekten. Jag köpte hem 3 av produkterna – shampoot, inpackningen och serumet (priser  mellan 320-390kr/produkt). Ca pris för behandlingen är mellan 2 000 – 2 500kr beroende på hur långt/tjockt hår du har. När jag jämförde pris i London och Stockholm verkar det vara ungefär detsamma oavsett var.

Jag hittade mkt bra info om behandlingen här. Jag är jättenöjd och framförallt för att det har dämpat min volym i håret då jag har väldigt mycket och väldigt tjockt hår!  Jag ser fram emot att se om håret håller sig så här i 12 veckor och hur kvaliten på håret bibehålls/förändras.

7 thoughts on “Ny frisyr!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.