Idag startade jag dagen med en pressfrukost för Dove på Nobis Hotell.

Dove inleder året med att ge männen lite uppmärksamhet genom  nya produktserien Men+Care: som är en serie hudvårdsprodukter för ännen som är  prisvärda, friskt doftande och återfuktande.

Trendanalytikern Stefan Nilsson höll i paneldiskussionen!

Som ett steg i produktutvecklingen gjordes en omfattande undersökning baserad på 4500 män (och kvinnor). Denna diskuterades på plats av en panel bestående av Stefan Nilsson som höll i trådana och inbjudna gästerna Jean-Pierre Barda, Marcus Birro, experten Ingemar Gens och den provokativa skribenten  Malin Wollin (Som jag senast läste sågade Helena Seger som Sveriges bäst klädda kvinna i Aftonbladet efter ELLEgalan ifredags)…

Produkterna finns i butik from v 4 och då hos bla KICKS och H&M och from v 6 i dagligvaruhandeln).

Skön miljö på nya Nobis Hotell….

Imorgon blir det pressmöte hos bla Mildh Press och Lundmyr of Sweden. Såg att ni gärna ville se mina Louis Vuitton armband, jag ska fota dem och visa er så fort jag hinner :)!

3 thoughts on “Ny hudvårdserie för killar…

 1. Jenny i England

  Hejsan…

  Hur mas det, det ar ett tag sen jag skrev har..

  Kollade pa din blogg och sag att du namnde Tamara Mellon. Hon ar en fantastisk kvinna, sa oerhort inspirerande..speciellet eftersom hon ocksa har skankt oerhort mkt till ’charity/andamal’ vilket inte alltid namns om henne. Hon ska bli en Enterprise Business Ambassador-kommer inte ihag exakt titel- har i England och det tycker jag hon ar vard. Inte bara vacker, men en riktig stark, ambitios och duktik ensamstaende kvinna! Go girl!

  Kram

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Jenny i England,
  Kul att höra ifrån dig, har undrat vad du tagit vägen då du var flitig i kommentarsfältet tidigare :)! Kan bara hålla med, Tamara Mellon är riktigt inspirerande, duktig och ambitiös. Ska bli spännade att följa henne!
  Ha en underbar dag och glöm inte att titta in här i bland 🙂

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 + sexton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.