Det svenska klädmärket GRETA blev årets nykomling på ELLE-galan tidigare i år och vi har bla kunnat se deras klänningar på vår kronprinsessa ett flertal gånger under våren.

Nu har de äntligen öppnat upp sin webshop så att man kan hitta hela kollektionen på ett och samma ställe!

Jag har själv denna gröna Greta-klänning (modellen heter Josefine) som jag älskar!

Greta gör klänningar och blusar i 100% siden och webshoppen bjuder på ett flertal modeller och färger. Klänningarna kostar runt ca 3 000kr. Blir du sugen, hittar du shoppen här!

2 thoughts on “Ny shop för Greta!

  1. Marita

    Hej fina du.Av en ren tillfällighet kom jag in här på din blogg.Jag blev helt kär i alla GRETA klänningarna.Jag har letat länge efter en riktigt fin klänning eftersom jag ska på bröllop i Sommar.Du har gjort min dag Shatilla.Läppstiften blir ju också perfekt nu i Sommar.Stor kram till dig.Ps. Det är inte sista gången jag klickar in här det kan jag lova.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.