Jag är väldigt sugen på en ny, ljus väska nu när våren är här. Gärna i skinn – beige, grå, ljusbrun etc. Surfade runt och hittade dessa fantastiska skapelser från Netaporter…..

Generellt gillar jag lite större väskor, då jag är 1.75cm lång känner jag mig oftast lite töntig i små handväskor, om det inte är tex kuvertväska el likande när det är fest. Till vardags får de gärna vara lite större, då jag oftast bär med mig min bärbara LG, stora LG-agenda, kamera, plånbok, smink och barnens tillbehör. Allt i en och samma väska :)!

Dock har jag märkt att vissa lite större skinnväskor ibland kan vara väldigt tunga i sig själva (innan man börjat fylla dem med innehåll), så det gäller att testa väskan innan! Ett stort plus är även att det går att bära den över axeln.

Jag älskar designväskor och skulle säkert spendera en förmögenhet på dem om jag kunde. Tycker personligen att väskor är roligare än skor (här tror jag inte Pernilla håller med mig… :).

Donna Karen

 

Chloe

 

Ysl

Alexander Wang

3 thoughts on “Ny väska?

  1. Camilla

    Apropå grå läderväska så såg jag igår att Gucci har en grå Sukey som de donerar 25% av försäljningen till Unicef.

    Reply
  2. Laila

    Hej! Chloeväskan kan jag rekommendera om du vill ha en stor, slitstark och supersnygg väska. Tyvärr är den dock rätt tung pga kraftigt läder och alla detaljer. Minus att där inte finns axelrem, men man kan ha den på axeln för handtagen är stora. Har den själv i jeansblått/gråblått och älskar den! Blir kul att se vad du faller för när du slår till på ny väska.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.