Jag har testat några nya hudvårdsprodukter ifrån det svenska märket M Picaut Swedish Skincare. Produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen och tillverkningen sker dessutom i Sverige. Serien är snygg och känns exklusiv och ingredienserna sägs ha en dokumenterad synbar effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. M Picaut gör ett serum som heter Precious Oil som är ett anti-age serum som ger näring och en helt underbart silkeslen hud. Perfekt nu när det är så kallt ute. Den boostar huden och ger extra näring på vintern. Den innehåller bla havtornsextrakt, peptider, jojobaolja och aprikoskärnolja.

Bakom produkterna står Mette Picaut som har ett förflutet som internationell modell och som idag brinner för att lyfta fram det som höjer skönheten i vardagen och allt som är skapat med kärlek och omtanke. För mer info om produkterna och var dem säljs, ta en titt här.

 

2 thoughts on “Nya ansiktsprodukter från Mette Picaut!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.