Dove Pro-Age-serie för mogen hud lanserar nu ett nytt kroppsserum som innehåller beprövade ingredienser som minskar hudens åldersrelaterade linjer och rynkor, ökar elasticiteten och ger 30% snabbare cellförnyelser.


Dove kroppsserum består av en unik kombination av ingredienser och bla innehåller det AHA-syror som tar bort döda hudceller och hjälper till att aktivera nya och vitamin B3 som är känt för att ge huden ökad lyster. Vill man få extra bra resultat kan den användas tillsammans med bodylotionen i samma serie.

Denna serie vänder sig främst till kvinnor från 45 år och uppåt och serien består av 7 olika produkter och med pris från 32kr.

2 thoughts on “Nyhet från Dove

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.