För ett tag sen fick jag ett tips om en ny webshop som heter Elsaleonie och som säljer amerikanska märken inom smycken, accessoarer, väskor och lite annat smått och gott.

Det fanns hur mycket fina saker som helst och förra veckan beställde jag en missoniinspirerad sjal ifrån Tolani och ett fint armband från Alex & Ani. Häromdagen kom paketet och jag är sååå nöjd med mina beställningar!

Paketet skickas med DHL och du får det inom 1-3 dagar. Frakten kostar ej mer än 49 kr (Beställer du för över 1000kr är det fraktfritt).

Sjalen är handgjord med zigzagmönster och materialet är jätteskönt. (Pris 625kr)

Armbandet är verkligen jättefint och jag har använt mitt varje dag sen jag fick hem det. Alex and Ani’s armband är patenterade och ekologiska och går att expandera med den runda berlock. På min berlocken står det Good Luck! (Pris 825kr)

Flera Hollywoodstjärnor gillar dessa smycken och bla såg jag att Jessica Simpson är ett stort fan av Alex & Ani`s fina smycken!

Jag kommer ta en titt på Elsaleoni.se lite titt som tätt då deras utbud verkligen föll mig i smaken och de verkar få in nya, roliga märken  som inte finns överallt hela tiden!

5 thoughts on “Nyheter från Elsaleonie!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.