Som ni säkert sett har Demi Moore har varit ansiktet utåt för Helena Rubensteins makeup och hudvård i flera år nu och märkligt nog blir hon bara snyggare och snyggare och ser bara yngre och yngre ut…..I höstens look lanseras bla en nya mascara i Lash Queen-familjen: Lash Queen Sexy Blacks. Än en gång har Helena Rubensteins lyckas skapa  en av marknadens snyggaste mascarahylsa jag någonsin sett, denna gång är det en guldhylsa klädd i svart spets, en riktig snygg fashion-känsla och verkligen superflott!


Helena Rubenstein har gjort vattenfasta mascaror sedan 1939 och kan sin sak när det gäller bra mascaror och dessutom är de ledande på att göra riktigt snygga hylsor till sina mascaror enligt mig!


Denna mascara har en formad borste och är enkel att applicera och klumpar sig ej. Den sitter länge och bra utan att ”damma av sig” under ögat.

 

3 thoughts on “Nyheter från Helena Rubenstein

  1. Lollo - Sturebadets Träningsblogg

    Riktigt snygg, använder diors som är min absoluta favo, men tror helt klart jag måste prova HR när dom gjort en så snygg förpackning 😉

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.