Nu har det landat massor av vårfint även till de minsta i butiker och webshopar! Jag surfade runt och kunde inte motstå att visa er dessa små godbitar!

Name it har massor av färgglada plagg till både tjej och kille samt flera coola t-shirts med tryck.

 

Bodyklänning, pris 129,95kr.

Cool t-shirt med tryck för endast 149,95kr.

 

Söta sommarklänningar för endast 49,95kr/st.

Bellio gör de absolut finaste mockasinerna för småttingarna, miljövänliga, ekologiska och perfekta för fossingarna när det kryps och är på väg att lära sig att gå. Finns dessutom i massor av fina mönster och färger. Pris 339kr/st hos Ecoloco.

 

Modedesignern Erica Laurell har tagit fram ”Virk Kits” åt webbutiken Ecoloco med garn från den egna kollektionen. Erica Laurell Organic yarn är helt ekologiska garner som är både KRAV- och Svanenmärkta. Den ekologiska bomullen odlas i södra Peru, där jordbrukarna äger sina egna gårdar. Garnet färgas sedan på ett miljövänligt sätt av Garnfärgeriet i Borås och färgningen är certifierad av EU-blomman.

Erica Laurell är en av Sveriges mest spännande modedesigners med inriktning mot stickat och virkat.

 

 

Priset är 199kr/st.

3 thoughts on “Nyheter till de små…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.