Jag bestämde mig för att testa att lacka naglarna i vårens trendfärg grönt. Har kört på mullvard och fuchiarosa ett tag nu,så det var dags för något nytt. Normalt är jag ingen”grön person” varken när det gäller kläder, smink eller lack men här testade jag fyra olika nyanser av grönt! 

Välgörenhetsarmband från Rädda Barnen

Lacken jag testade är från LCN, som har ett stort utbud av olika färger och nyanser på naggellack. Dels är de väldigt prisvärda – endast 69kr och perfekt storlek på flaskan enligt mig ( 8ml ). Super då jag oftast hinner tröttna på färgen innan flaskan är slut. 

Jag lackade mina naglar med två lager, LCN`s lack är lätta att lacka med och sitter väldigt bra.

Nyanserna har följande artikelnr (från vänster) om ni blir sugna på att testa någon av färgerna eller uppdatera er med några nya nagellack i fina färger. Jag hittade mina här.

276: Snyggaste färgen och min favorit. Härligt jadefärgad som är täckande och lätt att applicera snyggt på nageln.

246: Inte så grön på nageln som i flaskan utan mest ljust glittlig. Snyggt men ej grön!Den tog även lite längre tid att torka än de övriga lacken.

278: Väääldigt grön med lite metallic-skimmer, snygg och annorlunda!

495: Mer gul på nageln än grön. En färg som får en att minnas 80-talets neontrender.

 

 

 

2 thoughts on “Olika nyanser av grönt….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.