Tack för era tips gällande byxorna jag är på jakt efter, tyvärr var de helt slut på Nellys svenska sajt så jakten fortsätter!

Tyvärr missade jag även Pernillas bokrelease i måndags, då det körde ihop sig helt för mig på eftermiddagen. Erik satt fast i möte och barnen skulle hämtas på dagis. Ibland hinner man inte med allt…så enkelt är det men jag förstod att det var en väldigt lyckad kväll & extra kul att boken har fått så fina recensioner! Stort grattis Pernilla!

Fotograf: Anna Kopito

(Topp Zara, jeans Acne, armband Sophie by Sophie)

Jag måste bara visa er Prada`s skokollektion till våren som bjuder på dessa modeller:

 

Vad tror ni, kommer vi få se dessa på gatorna i vår? De som bär dem kommer definitivt få uppmärksamhet!

Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni tycker och tryck på Gilla-knappen om ni  tycker dem är coola, vore kul att veta :)!

6 thoughts on “Prada on Fire!

  1. Elizabeth

    Sällan har jag sett så fula skor. Och sen kan man ju undra om Prada hatar kvinnofötter…med tanke på hur ont det måste göra att gå i skorna.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.