Idag tog jag en sväng inom Scandinavian Press Room för en snabb date med min gamla vän Monika som börjat jobba på detta Pr-kontor.

I härligt, kreativa lokaler mitt på Birger Jarlsgatan hittade jag urfina kollektioner från RIKA, Cornelia, Charlotta Bonde mfl.

Världens bästa Monika i snygg RIKA-sjal med Olof!

Jag älskar skinnväskorna med stjärnor på! Det saknas en sådan i min väsksamling, så den står högt upp på vill-ha listan för 2011!

Vackra ringar signerade svenska designern Charlotte Bonde.

Duktiga Cornelia Webb`s härliga smycken är riktiga konstverk!

Till hösten gör Cornelia även häftiga skosmycken som var så fina!

Igår var jag även inom RMPR och hälsade på Rossana! RMPR representerar bla Louis Vuitton…

Klassiker som håller i längden….

Red and Square visade kollektioner från Esprit, Asplunds, Donna Karin Underwear, McS. Denna rejäla och härliga fårskinnsjackan från just MCS kan bli din i höst för ca 16 000kr…

4 thoughts on “Pressdag 2

  1. Camilla

    VAR kommer man att kunna köpa Rikaväskan med stjärnor på? Har letat efter den med ljus och lykta ända sen jag såg den i en tidning för ett par år sedan. Vet du om den kommer i fler färger?

    Reply
  2. Shatilla

    Rikas fina väskor finns bla hos Skindeep på Humlegårdsgatan i Sthlm. Stjärnväskorna finns i flera fina färger och i både skinn eller mocka! Lycka till, jag vill verkligen oxå ha en :)!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

14 − åtta =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.