Idag har jag sprungit runt på olika presskontor i Stockholm och tittat på höstens kommande kollektioner. Känns helt galet och egentligen inget man alls är så sugen på när man suktar efter sol, vår och värme. Dock är det alltid lika spännande att se hur vissa märkens kommande kollektioner ser ut.

Jag tog med mig Monika på dagens första möte hos Star Studio, ett presskontor och showroom som är specialisterade på smycken och trendriktiga bijouterier. Prisnivån är från de lägre prisklasserna till mer exklusiva designsmycken i det högre prissegmentet.

Camilla gick igenom några av deras märken såsom VÅGA, Rebecca, Edblad, Pearls for Girls, Syster P, Heaven Eleven mfl. Det fanns väldigt mycket snyggt kan jag säga!

Camilla visade upp detta handgjorda halsband för ynka 60 000kr!!! 🙂

Topp Zara, Jacka Jofama

Det blev även ett besök hos Presskontakterna, PUMA/Sophie by Sophie, RMPR och Red & Square men jag återkommer med fler bilder och info från dessa imorgon!

2 thoughts on “Pressdag!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tolv − tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.