Denna vecka är det pressvecka i Stockholm, vilket innebär att Pr-kontoret visar upp höstens kollektionen inom mode och skönhet. I tisdags tog jag en bla en snabb runda till Sophie by Sophie som visade upp höstens smyckeskollektion och fick då även ett kärt återseende med min vän Mathilda som jag ej träffat på ett tag. Detta år har det börjat jobba med duktiga illustratören Christina Drejenstram som tagit fram deras grafiska profil och bilderna är så fina!

20120417-165225.jpg

20120417-164526.jpg

Sophie Gyllenhammar, grundare och designer bakom egna märkerna Sophie by Sophie och Sophie Gyllenhammar.

Höstens kollektion bjöd på mycket färg, vilket jag älskar. Svulstiga halsband i underbara färger och flera fina nyheter både i Sophie by Sophie-kollektionen och den lite dyrare Sophie Gyllenhammarkollektionen.

20120417-165238.jpg

Efter det blev det lunch hos Scandinavian Press Room där jag spanade in fina väskor från Decadent, höstplagg signerade RIKA, Jonas Hallbergs senaste kollektion Stars! och Mayla mfl.

20120417-164555.jpg

Jag och Maylas designer Marlene Abraham hos Scandinavian Press Room.

(Fotograf: Monika Björkman)

Tyvärr kommer jag ej hinna springa runt till så många som jag önskat då veckans schema är tight med möten, events och födelsedagskalas * 3 :)!

 

2 thoughts on “Pressvecka!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två − 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.