Luxotticas pressvisning av solglasögon och optiska bågar för märken som D&G, Miu Miu, Ray-Ban, Dolce Gabbana, Versace, Burberry, Prada mfl var fantastiskt fin. Spoil Concept hade dukat upp flera bord med bågar på Café Opera för att visa våren och sommarens kollektioner. Flera av märkerna bjuder på färgglada kollektioner såsom röda, vita och gröna bågar för den som vågar. Nedan ser ni några av modellerna. Mina personliga favoriter av det jag såg på denna pressvisning är nog ett par klassiska pilotbågar frånRayban fast i vågat rött:)! Vågar ni färg på solbrillorna till våren eller kör säkra kort som svarta eller bruna bågar?

D&G bågar i plast, färger: Lila, grön, svart, rosa, svarta

Riktigt coola bågar ifrån Miu Mui i olika färgnyanser.

Klassiska Rayban i starka färger såsom rött, blått, gult, marin, turkost!

3 thoughts on “Pressvisning av Miu Miu, Ray-Ban och D&G 2010

  1. Camilla

    Åh, jag önskar att jag var lite modig. Men väl framme vid kassan står jag alltid med de svarta eller om jag riktigt tagit i – de bruna. Trist, men sant. Fast på 80-talet hade jag de där vita förståss…

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

arton − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.