Lika underbart väder denna dag, men lite jobbigare att springa runt i värmen mellan presskontoren. Jag har välsignats med en dotter som verkligen är ängel mestadels av tiden (peppar peppar….). Det är väldigt enkelt att ha med henne och det är inte ofta hon är missnöjd. Vi tar våra pauser mellan möterna och hon somnar sött i vagnen när hon är trött!

Dagens blev byxor från Gina Tricot, Blus H&M, scarf Alexander McQueen och skinnajacka från Jofama

Dagen började med en tur till söder för att besöka Åhlens. Deras höst börjar redan att leveraras v 25 och det fanns flera godbitar. Det visades mycket skinn, päls, tigerrandigt, grått, dimmig pastell i grårosa, hudrosa och fina mönster. Silkiga material på blusar och fina detaljer på koftor och kavajer. Byxbenen var tighta och det finns både skinnbyxor och skinnjackor i höstens kollektion. Kjolarna var tajta med snygga revär och zipdetaljer. Werakollektionen för hösten såg väldigt fin ut och gick i färgskalan, svart, grått, khaki mm.

Den tigerrandiga koftan tänker jag haffa när den landar i butik v 27. Pris: endast 199kr och den var verkligen superfin!

Igårkväll la jag en beställning hos Mytheresa, det var ett tag sedan jag shoppade där men känner mig jättenöjd med mina inköp. Det verkar vara snabb leverans så innan veckan är slut tror jag att jag får mitt paket hemlevererat med DHL. Återkommer och visar vad jag har shoppat….

Just det, jag berättade nog för någon vecka sedan att jag blev uppringd av Vårt Kungsholmen som valt mig till Veckans Kungsholmare, i lördags landade tidningen på hallgolvet och är du nyfiken på vad jag gör om dagarna ska du haffa ett ex eller kika här

2 thoughts on “Pressvisning hos Åhlens..

  1. Rosaliv

    Veckans Kungsholmare. Grattis!!

    Tack för att du delar med dig av dina sköna modetips här på bloggen… Inspiration. Det behövs.

    Kram Anna

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 + 19 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.