Mina räddare i nöden när man känner sig hösttrött, glåmig och blek är denna foundation från L´oreal Paris True Match (pris 159kr). True Match har funnit i många år, men nu i höst har så har man gjort en lite snyggare förpackning men samma formula och lanserat en mörkare nyans som passar mig perfekt (W8). Ofta har jag svårt att hitta foundations i rätt färgnyans och får alltid mixa och blanda ihop vilket tar alldeles för tid och energi för mig, därför har jag istället bara consealer från YSL och solpuder från Nuxe. Nu varierar jag med denna foundation de dagar jag känner mig extra trött och glåmig!

En annan bra produkt som jag inte kan leva utan när jag får ”stressfinnar” i ansiktet är Clinique`s anti-blemish Solution (pris 170kr). Snabbtorkande, klar gel som minskar risken för acneutbrott och förbättrar läkning. Lugnar synlig rodnad och irritation. Dessutom osynlig under eller över makeup.

Att variera smycken och accessoarer kan ofta få mig på bra humör! Mitt nya långa halsband från Pearls for Girls är min nya vardagsfavorit!

2 thoughts on “Räddare i nöden och vardagslyx

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.