Idag är det trettondagen och NK startade sin rea för alla med svart nyckelring. Kön ringlade sig runt hela kvarteret när jag och min väninna Anna kom dit strax efter kl 12. Dock fick vi en positiv överraskning och kunde gå rakt in, före hela denna långa kö! Alla med barnvagn fick nämligen gå rakt in, hur underbart tror ni inte det var, när det just idag var – 15gr ute! Med andra ord kan man säga att Keyla var vår VIP-biljett in på rean :)! Anna hittade en supersnygg svart kappa från svenska märket HOPE som hon shoppade på 30% rea. Själv hade jag gärna hittat ett par svarta Acne Pistols i strl 40. Tyvärr var dessa INTE på rean utan såldes för fullpris. Någon som vet var man kan fynda dessa på rea?

Hope`s klassiker Barney Coat, superfin!

Acne Pistols som jag just nu gärna skulle vilja hitta på rean! Något tips var?

 

5 thoughts on “Rea på NK

  1. Sandra Linder -17årig shopping galen morsa

    Ååh så kul! Eftersom att dom glömt att registrera alla min köp från förra året förutom ett har jag tillgång till rean i morgon och hoppas på att fynda någon ny väska. Såg du ifall det fanns någon bra rea på det?

    Du är förövrigt helt underbar Pernilla! 🙂

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + sexton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.