Åhhh, vad jag är sugen på att göra riktigt bra reafynd just nu! Jag brukar fokusera på baskläder som jag vet håller genom åren och håller bra kvalité. Tex cashmereplagg, jeans i favoritmodellen, svarta byxor, kavajer etc.

Idag drar två av mina favoritmärken igång sin rea – ACNE och Marc by Marc Jacobs. Jag var inbjuden till deras pre-sale i slutet på förra veckan men missade den tyvärr och jag är lite sugen på att hitta en fin sjal med roligt mönster på MbMJ (Pernilla köpte en superfin när vi var i London i höstas) så jag ska försöka ta mig förbi butiken idag efter att jag har tränat årets första träningspass på Sturebadet.

I helgen har jag faktiskt redan klickat hem två godingar från ACNES Outlet på nätet, jeansen Hex Common och klänningen  Ayita.

Hoppas den är lika fin i verkligenheten som på bilden och inte blir för kort. Jag gillar det fina paisleymönstret, ett riktigt Reafynd !

Favoritmodellen Hex i färgen Common!

Acne`s inbjudan till pre-sale som startar idag!

2 thoughts on “Reastart!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 15 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.