Årets första träningspass är avklarade, alltid lika segt när man inte har tränat på några veckor. Vi brukar alltid passa på att träna mycket när vi åker på semester. Perfekt att få träna när lusten faller en in och det är skönt med den dagliga rutinen. Ett stort minus på det hotell vi bodde på nu på Guadeloupe var just att det inte fanns något gym eller spa tyvärr.  Så därför har jag inte tränat på över en månad så det kändes extra skönt att få köra ett ordentligt styrkepass på Sturebadet i veckan och få träningsvärk som känns i hela kroppen idag :)!

Lite snygga träningskläder och skor är ju alltid en extra morot när man börjar träna, iaf för mig! Dessa skor från nya samarbetet mellan Reebok & Armani tycker jag är supersnygga.

Pris 1550kr

Vågar du gult i vår? Ingen lär missa dig i spåret!

Idag blir det möte ute i Alvik  &  middag hos vänner ikväll! Önskar er en trevlig Trettondagsafton!

3 thoughts on “Reebok + Emporio Armani

  1. Marie

    Måste tacka för Gap-tipset i december. Blev några fina julklappar. Så smidigt, beställde på en söndag och hade allt hos mig i Umeå på fredagen. Med cykelbud till jobbet dessutom.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.