I förra veckan var jag på en presspresentation för en ny produkt som ska lanseras i Sverige – Beauty So Clean. Rengöring och desinficering för din makeup.

Beauty SoClean är världens första produkt som desinficerar din makeup och gör den 100% fri från bakterier på bara 10 sekunder. Den avlägsnar baciller, bakterier och virus utan att ta bort färg , torka ut eller förändra din makeup.

Tänk vad baciller som göms i din mascara, dina lipgloss och puder? Riktigt äckligt när man tänker på det….Längtar tills dessa börjar säljas i butikerna så att man kan rengöra sin makeup och tillbehör på ett enkelt och smidigt sätt!

Beauty So Clean finns både som Sanitizer Mist, Wipes och Brush Cleaser. Om jag inte minns fel så kommer priserna ligga mellan 135-195kr för dessa produkter!

Jessica – något som borde vara perfekt för dig i ditt jobb?

One thought on “Rengör du din makeup?

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

6 − sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.