En dagens på språng!

Gillar kombinationen rött, vitt och denim, så idag fick det bli röda skor från Marc by Marc, blå jeans från Acne och röd/vita ränder som jag sommarfyndat på H&M.

Denna vecka har vi hunnit med massor av fix hemma i huset, Gröna Lund med barnen, sol & bad, mys i trädgården med vänner och på dagens schema står familjekalas för Keyla som fyller 2 år!

Världens finaste Denzel & Keyla!

Önskar Er en trevlig helg!

P.S Linn M undrade vart vi hade köpt det vita barnbordet + parasoll som vi har i trädgården och om jag inte minns helt fel är det inköpt på Rusta i Nyköping! D.S

7 thoughts on “Rött är sött…

 1. Emma

  Så otroligt söta barn du har!!! Stort grattis till Keyla hoppas ni får en supermysig dag! Vad tiden går minns att jag började följa Pernillas värld när du var gravid med Keyla! :))) kram Emma

  Reply
 2. Susanne Nordström

  Försenat GRATTIS till lilla sötisen! Så stor hon blivit, minns när vi åt kräftor hos Nilla när hon var en månad och såå liten.
  Ha det så mysigt i sommar, och hälsa Erik
  Kram Sus
  Ps Skorna i dagens är superfina.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 16 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.