See by Us är ett grymt bra namn på en sajt och ett varumärke som säljer läsglasögon i coola modeller och färger.

See by Us flirtar med den modemedvetna intellektuella kvinnan och mannen och gör riktigt coola och snygga bågar som säljs i butiker som inte nödvändigtvis måste vara en optiker. Bla kan du köpa dessa bågar hos Tintin Style, Nobis Hotell och i flera Awesome Ragsbutiker.

Kollektionen innehåller både läsglasögon och bågar med fönsterglas och vänder sig på så sätt till alla som inte har något synfel, utan helt enkelt känner sig sugna på att uppdatera sin look med ett par urbana glasögon. En kul modeaccessoar som köps samtidigt som du shoppar dina kläder tex.

Jag hittade sajten för några veckor sedan och då jag använder både kontaktlinser och glasögon ibland fastnade jag för några av glasögonmodellerna och färgerna bla turtlemönstrade ”Gatsby”.

Det finns tre olika modeller på läsglasögon. Inspirationen kommer ifrån The Great Gatsby, Truman Capote och Joyce Carole Oates. På glasögonfodralen hittar man små citat från var och en av dessa för att få den rätta känslan. Priset är endast 298kr/st, så kanske skulle man även satsa på ett par fushiarosa?

20120203-091339.jpg

eller Gatsby i svart?

20120203-091536.jpg

eller modellen Truman i Turtle?

I senaste nr av Plaza Deco läste jag mer om en av grundarna, Elisabeth Wachtmeister! See by Us drivs av Elisabeth och Nicole de Geer som verkar vara två driftiga, unga kvinnor – inspirerande!

5 thoughts on “See by Us!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.