Idag känns det som att det är Sex and the city-feber i hela Stockholm, synd bara att vädret inte är bättre då efterfesten tydligen ska vara utomhus på Biblioteksgatan med shopping i butikerna där. Hoppas trots dåligt väder att de som går får en trevlig kväll! Jag längtar och ska verkligen försöka se filmen så snart som möjligt!

 

Idag har jag hunnit med en hel del bla möte på stan med Pernilla och ringa lite jobbsamtal innan det var dags att hämta Denzel på dagis. Det har varit riktigt ruggigt väder idag, regn och kallt och jag har dragit på mig en seg förkylning som inte vill ge med sig och som irriterande nog gör att jag inte kan komma igång med träningen…..

I fredags var jag förbi och kikade på Bestsellers höst och vinterkollektioner. De visade samtliga kollektioner inom Bestseller i det gamla Théhuset på Birger Jarlsgatan. Passande nog sitter min man Erik och jobbar i det huset, så han kunde ta Keyla under tiden som jag gick runt och gick igenom kollektionerna.

Very VeroModa och ONLY visade  en hel del fuskpälsvästar, frostade pasteller, MC-jackor med fårskinn, kabelstickade plagg, arméinspirerade plagg och dekorerade axlar. Höstens kollektioner börja komma in i butikerna from juli och överlag såg båda kollektionerna väldigt snygga ut. Det jag gillar med ONLY och VeroModa är att de håller en hög trendnivå på sina plagg och en förmånlig prisnivå på sina kollektioner.

ONLY Höst/Vinter 2010 

2 thoughts on “Sex and the city-feber?

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

arton − 13 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.