Igår hade Jag och Pernilla en fantastiskt rolig shoppingupplevelse med 3 glada vinnare (Ulrika, Katarina & Anna) på Topshop i Gallerian. Denna tävling som Pernillas Värld gjort i samarbete med Nutrisse/Garnier gav tjejerna möjlighet att shoppa loss för 2000kr/person under kvällen.

Topshop hade fått in massor av snygga höstnyheter både när det gäller kläder och skor och vi bjöds på champagne, tryfflar, jordgubbar och annat gott . Butiken var stängd för allmänheten och vi hade hela butiken för oss själva i 1 1/2 timme! Superlyxigt!

Våra glada vinnare, Katarina, Ulrika och Anna!

Jag & Pernilla agerade personal shoppers och vi hade sååå roligt!

Jag vill även passa på att tacka Katarina för de fina Spöket Laban-presenterna som du hade med dig till Keyla & Denzel. De var väldigt populära & Denzel har på sig den fina tröjan på dagis idag, stolt som en tupp :)! Katarina driver Spöket Labans webshop, och här kan du hitta massor av böcker, leksaker, kläder mm.

Även jag passade på att shoppa lite snygga kläder under kvällen, bla denna svarta klänning som jag har på mig med strass/swarovskistenar som fina detaljer, ett par urcoola svartamockapumps med spetstå och jag hittade även en fin blommig klänning som jag ej har hunnit fota ännu men jag återkommer med bild även på denna!

Jag fastnade för dessa glasögon, måste uppdatera mig med ett par nya glasögon då mina gamla är från början av 2000-talet tror jag…..

Kvällens klänning hade kommit in som en höstnyhet hos Topshop under dagen och den föll mig verkligen i smaken, jag mixade med skinnbyxor från Jofama och mockapumps med spetsig tå, även dessa från Topshop.

TACK Therese på Garnier och Ida på Topshop för en välordnad kväll och Ulrika, Katarina och Anna – det var superkul att träffa er, hoppas ni är nöjda över kvällens snygga inköp!

6 thoughts on “Shoppingkväll med Nutrisse!

 1. Anna

  Vad roligt ni verkar ha haft det på shoppingen! Vilken lyx att ha dig och Pernilla som personal shoppers! Vilken härlig vinst tjejerna fick, en toppenkväll. Den svarta klänningen du hittade till dig, kanonsnygg!!! Du är jättevacker i den. Kramar Anna

  Reply
 2. Anna

  Javisst – det var en kanonkväll med massor av fynd! Jag har trakasserat alla mina kollegor idag med att förevisa mina inköp, speciellt mina nya skor har fått mycket kommentarer (kan du gå i dem?!) Yes I can!
  Tack för en underbar kväll!
  Kram Anna

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.